Hopp til innholdet

Vilkår/personvern

HVEM ER DERE?

Denne butikken er drevet av Stabæk Support, org. nr. 990 060 193.

HVA LAGRER DERE OM MEG?

Vi lagrer det vi trenger for å drive en nettbutikk, altså navn, kontaktdetaljer, adresse, hva du har kjøpt og betalingsdetaljer.

Informasjonen er kun til vårt interne bruk, og vi vil aldri sende den videre til en tredjepart.

HVOR LAGRES INFORMASJONEN?

Data lagres på en server hos vår leverandør Domeneshop, som leverer server for nettsider og epost. Det tas i tillegg backup av medlemssystemet, som lagres i Dropbox.

Nettstedet benytter seg av informasjonskapsler som lagres i din nettleser. Dette er for å kunne huske hva du har i handlekurven, og huske på eventuell innlogging.

Alt av betalingsdetaljer lagres kun hos vår betalingsleverandør Stripe. Stripe har alle godkjenninger, og lagrer alt på en trygg måte.

SPESIELT OM BETALINGSDETALJER

Vi lagrer dine betalingsdetaljer for å gjøre ting enklere for deg, sånn at du ikke trenger å skrive inn kortdetaljene dine hver gang. Kortinformasjon blir sendt direkte til vår betalingspartner Stripe via en kryptert tilkobling, og er aldri innom vår server.

SLETTING ELLER UTHENTING AV DATA

Ønsker du å se hvilken data vi har lagret om deg, eller å bli slettet helt fra våre systemer? Send en epost til medlemsansvarlig og spør pent.

Men please ikke spør med mindre det er absolutt nødvendig, da dette vil skape ganske mye ekstraarbeid for en allerede overarbeidet medlemsansvarlig som gjør alt dette frivillig.